Saidina Steel Furniture

Saidina Steel Furniture adalah milik syarikat Saidina Excel Services Sdn Bhd (no. pendaftaran: 1121253-T) iaitu sebuah syarikat Bumiputera yang menjalankan perniagaan memborong perabot besi (pejabat) terus dari kilang dan membekalkan terus kepada pengguna secara online. Saidina Steel Furniture adalah salah satu dari cabang perniagaan dibabawah Kumpulan Perniagaan Sadina (Saidina Group) yang mempunyai rangkain perniagaan yang besar terdiri daripada Pembekalan Perabot, Pembekalan Kanopi / Khemah dan Peralatan, Penyewaan Kanopi / Khemah, Perkhidmatan Tempahan Katering, Perkhidmatan Pengangkutan, Perkhidmatan Pembinaan laman web dan Pemasaran online.

Perkhidmatan Kami

saidina perabot
Saidina Steel Furnitures adalah salah satu bidang perniagaan dalam Kumpulan Perniagaan Saidina (Saidina Group) dimiliki oleh Saidina Excel Services Sdn Bhd iaitu sebuah syarikat milik penuh Bumiputera. Syarikat ini membekalkan semua jenis perabot besi untuk kegunaan pejabat. Syarikat ini berpengalaman luas dalam pembekalan perabot berkualiti yang membekalkan perabot dengan harga borong terus dari kilang ke seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak, Brunei, Singapura dan Australia.
saidina perabot
Saidina Perabot yang dimiliki oleh Saidina Excel Services Sdn Bhd adalah Pemborong dan Pembekal Perabot Pejabat dan Sekolah yang memasarkan produknya ke seluruh Malaysia. Kami membekalkan perabot dengan harga yang terendah di pasaran dan berpengalaman luas dalam kerja-kerja pembekalan di seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak dan Brunei.
saidina perabot

Saidina Canopy Excel adalah pembekal kanopi Utama di Malaysia menawarkan kanopi berkualiti tinggi dengan harga yang murah.

Kami adalah pakar dalam semua jenis kanopi, khemah, shades dan kanvas. Kami membekalkan kanopi yang berkualiti tinggi dan semua aksesori yang berkaitan ( contoh: meja bulat & petak, kerusi plastik & bankuet , alas meja, sarung kerusi, scallop, kipas siling, mentol, skirting, reben, mist fan dan sebagainya) dengan harga yang murah kepada semua pengendali sewaan kanopi di seluruh Malaysia.

Kami mempunyai kilang sendiri dengan kapasiti pengeluaran sebanyak 20 unit kanopi setiap hari . Semua kanopi kami direka khas untuk tugas berat , tahan lama dan mesra pengguna.

Kami tidak hanya menjual produk-produk kami tetapi di samping itu, kami mendidik pelanggan-pelanggan kami dengan pengetahuan yang berguna melalui blog ini serta sokongan pemasaran dengan membantu mereka dalam pengiklanan bagi perniagaan sewaan kanopi mereka seperti mewujudkan sebuah laman web mudah sebgai kit permulaan.

Syarikat ini telah berkembang pesat dan sedang berusaha untuk memperluaskan pasaran ke peringkat global. Kami mempunyai tawaran hebat kepada semua pelanggan berpotensi kami dari luar negara yang mencari kanopi berkualiti tinggi.

saidina perabot

Saidina Creative, milik penuh Syarikat Saidina Excel Services Sdn Bhd (1121253-T)di bawah rangkaian perniagaan Saidina Group yang merupakan antara perunding pemasaran online utama di Malaysia.

Syarikat ini mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang pemasaran online dan memiliki beberapa perniagaan online yang telah berjaya menguasai pasaran yang besar di Malaysia.

Saidina Creative memberikan perkhidmatan dan perundingan dalam penghasilan laman web berkualiti yang berprestasi tinggi. Syarikat ini telah menghasilkan banayk website berkualiti mengikut keperluan pelanggan yang telah banyak membantu meningkatkan prestasi jualan yang sangat menggalakkan.

Matlamat Syarikat

Kami begitu Komited untuk menjadi syarikat global dalam bidang perabot dan kanopi.
  1. Kami amat berdedikasi untuk menyediakan keperluan semua pelanggan kami dengan kualiti produk dan perkhidmatan yang tinggi, integriti dan kebolehpercayaan.
  2. Kami amat komited untuk memastikan kepuasan pelanggan dengan membekalkan produk dan perkhidmatan mengikut keperluan pelanggan dan penghantaran tepat pada masanya.
  3. Kami amat komited untuk menjadi pelopor dalam bidang pembekalan kanopi dan perabot denagn menjadikan kepuasan pelanggan adalah perkara yang paling muktamad.
  4. Kami sentiasa berdaya saing dan responsif kepada keperluan pasaran keseluruhannya.
  5. < /ol>

    Saidina Canopy Excel adalah pembekal kanopi Utama di Malaysia menawarkan kanopi berkualiti tinggi dengan harga yang murah.

    Falsafah Perniagaan dan Operasi Saidina Excel Services Sdn Bhd adalah berdasarkan kepada prinsip perkhidmatan pelanggan, tumpuan pelanggan dan pengurusan kualiti. Setiap pekerja perlu berada di bawah nilai-nilai positif bersama syarikat. Nilai teras kami berfungsi sebagai garis panduan bagi kelakuan dan tingkah laku antara satu sama lain bersama pelanggan sebagaimana usaha ke arah mencapai visi kami. Nilai-nilai ini membentuk asas cara kerja dan perniagaan yang kami lakukan..

Pengurusan

Md Azhan Bin Mohd Idris

CEO, Founder

 

Saidina Group

Selamat Datang ke Kumpulan Perniagaan Saidina (Saidina Group). Kami sentiasa berusaha untuk memenuhi keperluan anda.

Saidina Steel Funiture


FOLLOW US

KONGSIKAN DENGAN RAKAN
kanopi title   kanopi title   kanopi title   kanopi title  kanopi title  kanopi title  kanopi title

PENGURUSAN

MD AZHAN BIN MOHD IDRIS
Pengarah Urusan


ALAMAT

SAIDINA GROUP
No. 19, Jalan Zurah 4,
Pusat Perindustrian Zurah
44200 Rasa,
Selangor
Tel: 03-60571884
Tel: 03-60573212
Waktu Operasi: 09:00 am - 05:00 pm
                            Isnin - Jumaat
Sabtu, Ahad & Cuti Umum: Tutup

Lihat peta lebih besar

KHIDMAT PELANGGAN

Sebarang pertanyaan dan tempahan, sila hubungi:
017-3160970 (Sue)
017-3577850(Nurul)
011-23692001 (Rahmah)

Email: sales@saidina.com.my

Saidina Group - Customer Service

Copyright 2023 Saidina Creative | All rights reserved. | Site Map